PERSONAL SHOPPING 20% på allt när du bokar!

  • Boka personal shopping innan söndagen den 29e november för att få 20% på allt i butiken.

  • Går att boka fysiskt möte såväl som digital shopping

  • Få den bästa hjälp som går att få för den perfekta outfiten

  • Perfekt julklapp!

AFFÄREN ÄR UPPDATERAD

PERSONAL SHOPPING

Om oss

Phoenix and Friends är samlingsnamnet för massor av olika projekt, tankar och idéer. En stor del är vintagemode men vi är så mycket mer!

Vill du veta mer om vilka vi är? tryck  vidare nedan!

REBORN

att ge saker nytt liv

Ja vi vet, efter ett tag tappar gamla saker livsglädjen. De tappar färg och form och går helt enkelt ur tiden. Men vare sig det handlar om att saker går sönder eller att man helt enkelt tröttnar, tycker vi alltid att det är synd att slänga. Därför har vi bestämt att hjälpa er med att spara.

PHOENIX AND FRIENDS REBORN

Reborn är vår lösning på problemet. Vi tar kläder som behöver lagas eller piffas upp och kommer efter hand lägga upp dem här på hemsidan. Alla plagg är unika, precis som du!

Har du något som du behöver laga eller fixa till? Då kan du alltid komma förbi butiken så tar vi oss en titt!

MER Info om oss och butiken hittar du här

HÅLLBARHET

Vi tycker att hållbart tänkande är otroligt viktigt. Det genomsyrar allt vi gör och hur vi tänker kring hela konceptet Phoenix and Friends. Vi har samlat mer detaljerad information om hur vi jobbar och vad du kan göra för att shoppa mer hållbart.

Följ stigen för att få veta mer

BESÖK OSS

Du vet väl att du alltid är välkommen förbi vår fysiska butik på Norra Smedjegatan 34  i Karlskrona? Där kan du prata med oss och botanisera bland ännu fler härliga prylar eller bara slå dig ner och softa en stund med en god kopp kaffe. Vill du veta mer?