top of page

Vilka är vi?

Olivia Maunsbach

Grundare av Phoenix and Friends

IMG_3615_edited.jpg

Synt-geni från Lund som utöver musiken älskar mode, mat och kanske mest av allt, struktur. Hundar får även plats på listan.

Tanken bakom Phoenix and Friends startade under 2019 med ett koncept där allt vi kan binda ihop allt vi tycker om och samtidigt värna om vår planet. Vårt fokus ligger på handplockade vintagekläder, med en liten extra förkärlek till jeans. I shoppen hittar ni både vintagekläder i orginalform och omformade varianter, under vår egen kollektion Reborn by Phoenix and Friends. Vi märker att önskan om att köpa begagnat och att kunna förbättra och laga så länge som det går bara blir större och större bland folket och vi är väldigt peppade på att få vara med och hjälpa till. Allt för att göra det så lättillgängligt som det går.

 

  Våra tankar och idéer är många och vi vill dela med oss av så mycket som möjligt så snabbt som möjligt. Ni kan följa våra tankar och idéer på instagram eller på vår facebooksida.

Feliks Lilliebladh

Grundare av Phoenix and Friends

IMG_3517_edited.jpg

Modeintresserad grabb från Järna som älskar färg. Det som intresserar Feliks mest är jeans, men kunder, musik och allt annat härligt som finns på Phoenix and Friends duger det med.

Kontakta Olivia:

telefon: 0768061373

mejl: olivia@phoenixandfriendsco.com

Kontakta Feliks:

Telefon: 0707259180

mejl: feliks@phoenixandfriendsco.com

In och kolla vår alldeles egna spellista med våra favoriter. Den uppdateras med godbitar hela tiden

bottom of page